Jumbo benadrukt laagsteprijsgarantie

afbeelding

16-10-2013 - Bemmel

Jumbo Scheperkamp Kloosterplaats 1 6681 BN Bemmel 0481-466018 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

Klanten kunnen bij Jumbo altijd rekenen op de laagste vaste prijs, ook als andere supermarkten hun vaste prijzen verlagen. Hiermee onderscheidt Jumbo zich van alle andere supermarktketens. Jumbo is namelijk de enigste landelijke keten die dit ook echt garandeert.

Algemeen directeur Frits van Eerd: “Wij zijn blij dat we het in Nederland nu over vaste lage prijzen hebben. Bij Jumbo garanderen we de klant namelijk iedere dag de allerlaagste prijs. Dit doen we met onze allerlaagste prijsgarantie. Onze klant kan er iedere dag
vanuit gaan dat zij bij Jumbo nooit te veel betaalt voor haar boodschappen. Daarin maken wij het verschil.”

Volgens van Eerd hoeft de consument niet alle prijsverlagingen van alle supermarktketens in de gaten te houden. Dat doen wij voor ze. Een vast team van prijsmeters controleert dagelijks de prijzen bij supermarkten. En vindt de klant een product elders blijvend goedkoper, dan geven wij dat product gratis mee en passen wij natuurlijk de prijs aan. Jumbo is de enigste landelijke supermarktketen die dit doet.

De Jumbo formule staat sinds de oprichting in 1996 bekend om de zeven zekerheden waarmee de keten het grootste assortiment, de beste service en de laagste prijs garandeert. “Wij zijn er van overtuigd dat de consument uiteindelijk gebaat is bij lage prijzen. Zeker in economisch lastige tijden”, aldus van Eerd.

Jumbo Supermarkten

Jumbo telt nu ruim 350 winkels. Door de klant centraal te stellen, is het familiebedrijf uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland.