Sessink-Design-Centre is ook de kracht van Sessinkwonen

afbeelding

15-10-2013 - Gendt

Zij produceren meubelen van strak design in kleur gespoten MDF, maar ook in rustig tot rustiek Castleline eiken meubelen. Door meer dan twintig jaar meubels op maat te maken, aangevuld met de vakkennis van hun meubelmakers is vrijwel alles mogelijk.

Paul Sessink: “Mensen komen hier met een foto of tekening van een meubel dat ze ergens gezien hebben. Of zoeken een bijpassend meubel voor hun bestaande interieur. Veelal is dit niet te koop in de reguliere woonwinkels omdat indeling, stijl of formaat niet aansluit bij de wens van de klant, hierin kunnen wij uitkomst bieden.”

Volgende stap is aan tafel te gaan zitten met een kopje koffie, foto’s of ideeën doorspreken en op schaal een tekening maken van het meubel. Zij nemen de tijd om met u te bespreken wat uw wensen zijn en helpen u een goede weloverwogen keuze te maken. Dit alles wordt besproken in de showroom die vol staat met slaapkamer, eetkamer en woonkamer settings.

Nieuw!
Onlangs hebben ze ook een complete verdieping omgetoverd tot showroom met design meubelen. Vooral hangende en staande tv kasten zijn hier rijk vertegenwoordigd. “Steeds meer krijgen we de vraag naar strak design die we naar wens van de klant maken. Vooral de indeling en het vraagstuk ‘bediening van apparatuur’ en ‘waar laat ik de kabels?’ is bij een standaard product erg beperkt, daar maken wij het verschil!”

Kom vrijblijvend langs en laat u blij verrassen met de keuze en mogelijkheden, tot ziens bij Sessinkwonen.