Postkantoor Bemmel verhuisd

afbeelding

14-10-2013 - Bemmel

DA Drogisterij & Parfumerie Van Appeldoorn Dorpsstraat 45 6681 BL Bemmel 0481-450267 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

Na 15 jaar gaat er een einde komen in de huidige vorm van het postkantoor in Bemmel in de DA-Bruna Van Appeldoorn. PostNL gaat onafhankelijk verder van ING bankzaken.

PostNL
Voor al uw postzaken en overige producten van het Postkantoor, zoals kentekenregistratie, kunt u vanaf 27 augustus terecht bij Albert Heijn aan de Buitengracht 2 te Bemmel.

ING
Vanaf 27 augustus bent u voor uw dagelijkse bankzaken van ING, zoals geld opnemen en storten welkom bij het ING-kantoor aan de Dorpsstraat 4 in Elst of bij de Bruna in de Langestraat 8a in Huissen.

Van Appeldoorn
Wij danken U voor het vertrouwen van de afgelopen jaren dat u in ons gesteld heeft met betrekking tot post- en bankzaken. Vanzelfsprekend willen wij u zo goed mogelijk van dienst blijven door vele PostNL producten zoals postzegels, telefoonkaarten, VVV bonnen en Bioscoopbonnen te verkopen aan de kassa van onze winkel. Het assortiment van onze winkel zal een uitbreiding gaan krijgen in de vorm van vele handige hulpmiddelen voor minder validen en reformproducten. Verder zal de keuze in monturen van Eyelove kwaliteitsbrillen verdubbeld worden. Wij proberen de ombouw van de winkel voor de consument zo geruismogelijk te laten verlopen.