Het Easy Home Test assortiment nu bij DA Van Apeldoorn

afbeelding

09-10-2013 - Bemmel

DA Drogisterij & Parfumerie Van Appeldoorn Dorpsstraat 45 6681 BL Bemmel 0481-450267 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

Easy Home Test, nieuwe lijn zelftesten! Eenvoudig en betrouwbaar

Bent u al in de menopauze, hebt u een hoog cholesterol of misschien de ziekte van Lyme? Het liefst wilt u snel weten of er iets aan de hand is. Easy Home Test is speciaal ontwikkeld om dit thuis te testen.

Easy Home Test introduceert een compleet assortiment aan zelftesten die geschikt zijn voor de thuismarkt. Het assortiment bestaat uit 9 zeer diverse zelftesten, waaronder een Menopauze-, Blaasontstekings-, Cholesterol- en de unieke Lyme – Tekenbeet test.

Jaarlijks worden één miljoen Nederlanders gebeten door een teek. Deze insecten kunnen besmet zijn met de Borrelia bacterie die de ziekte van Lyme veroorzaakt. Easy Home Test biedt als enige de unieke Lyme – Tekenbeet test. Deze thuistest spoort 2 tot 4 weken na de besmetting de aanwezigheid op van antistoffen in het bloed. Na 10 minuten is het resultaat af te lezen en weet u of u al dan niet bent besmet.

Alle testen zijn zeer betrouwbaar, CE-gecertificeerd als thuistest en voorzien van een bijsluiter waarop stap voor stap wordt uitgelegd hoe de test is uit te voeren. De uitslag is al binnen enkele minuten af te lezen. Afhankelijk van de uitslag en/of klachten aanhouden is het raadzaam om contact op te nemen met de huisarts om zo een verder behandelplan te bepalen.

Het totale assortiment van Easy Home Test is verkrijgbaar bij DA Van Appeldoorn in Bemmel