Originele geschenken bij Noten & Zo

afbeelding

28-10-2013 - Huissen

Noten & Zo Raadhuisplein 30 6851 BW Huissen 026-3258760 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

HUISSEN – Iedereen zit wel eens met de handen in het haar. Vaak wil je niet weer met een boeket bloemen of een fles drank aankomen. Op zoek naar iets wat origineel is, slaag je gegarandeerd bij Noten & Zo aan het Huissense Raadhuisplein. De winkel van Noten & Zo is door eigenaar Ruud Abbenhuis ruim een jaar geleden geopend en is een waar walhalla voor liefhebbers van noten, feta’s, olijven en chocolade.

Bij Noten & Zo worden de noten elke dag opnieuw zelf kraakvers geroosterd en gebrand zodat de klanten die de winkel bezoeken altijd binnenkomen in de heerlijke geur van vers gebrande noten. Naast de winkel aan het Raadhuisplein is het ook mogelijk om via internet noten, feta, olijven of chocolade te bestellen. “De bestelling wordt klaargemaakt en verzonden, maar afhalen kan natuurlijk ook”, vertelt Ruud Abbenhuis. De Huissense Mix en de Herfst Chocolade Mix vliegen momenteel over de toonbank.

De keuze uit geschenkverpakkingen is ruim. Bovendien is het bij Noten & Zo mogelijk om voor elke beurs een geschenk samen te stellen. “We kunnen al vanaf 7,95 euro een prachtig geschenk in een mooie verpakking klaarmaken”, legt Abbenhuis uit. De geschenkverpakkingen zijn niet onopgemerkt gebleven bij het bedrijfsleven want de bestellingen voor Kerstpakketten of einde jaar geschenken in de vorm van een notenpakket van Noten & Zo stromen al binnen aan het Raadhuisplein.

Laat u eens verrassen door de enorme keuze bij Noten & Zo en wandel eens binnen in de winkel aan het Raadhuisplein 30 in Huissen. Online bestellen kan via: www.notenonlinebestellen.nl