Bongers (’n goed idee) al jaren een begrip in de regio

afbeelding

26-10-2013 - Bemmel

Bongers 'n Goed Idee De Pollenbrink 7-9 6681 JA Bemmel 0481-462312 Volg ons op Google Plus

BEMMEL – Winkelen bij Bongers (’n goed idee) was altijd al een bijzondere belevenis. Niet alleen vanwege het bijzondere assortiment, ook doordat de klant er een deskundig, passend en persoonlijk advies krijgt. En... omdat de klant er ook altijd gewaardeerd wordt. Nu de zaak van De Assenburg naar De Pollenbrink is verhuisd, is daarin niets veranderd. Sterker, met nóg meer enthousiasme worden de nóg kiener ingekochte collecties gepresenteerd.

Bongers (’n goed idee) is al jaren een begrip in Bemmel en omgeving. Kook- en Kadowinkel Bongers ’n goed idee vindt haar oorsprong in 1923, toen opa Theodorus op De Plak het Betuws Warenhuis begon. “We zaten toen al in de kopjes”, vertelt Theo. De winkel nù biedt een groot assortiment bijzondere artikelen. Kijk eens naar de specialiteiten op kook- en kadogebied, naar de kwalitatief goede pannen van merken als Demeyere, Fissler, Le Creuset en Habonne. Met keukengerei en -hulpen van Rösle en (het ‘handige’) Oxo.

Toen Theo en Joke voor de nieuwe winkel op inkooptoer waren, zagen ze ook veel Italiaans serviesgoed. “Wat zou het prachtig zijn deze gevuld met Italiaanse producten als geschenk te kunnen verkopen”, zeiden ze tegen elkaar. Zo komt het dat er bij Bongers achter de toonbank een hele kast vol (voornamelijk) Italiaanse artikelen worden gepresenteerd. Van pasta, wijn, kruiden, olijfolie en likeur tot aan koekjes en vijgenbonbons van Rabitos Royale toe!

Serviezen zijn er onder andere in boerenbont en in Blanc Creme. Verder zijn er uiteraard allerhande glaswerk en woonaccessoires om cadeau te geven en te krijgen.

Daarnaast zijn er de bijzondere geurartikelen van Lampe Berger, waarvoor men van ver naar Bemmel komt. Nieuw is de sfeervolle kast met de geuren van Durance. Deze zorgen voor natuurlijke geuren in huis. Er is een uitgebreide collectie, voor ieder wat wils!

Bongers ‘n goed idee, De Pollenbrink 9, 6681 JA Bemmel. Tel. (0481) 462312.