3 dolle sintdagen bij Top1Toys Bemmel

afbeelding

07-11-2013 - Bemmel

Top1toys Markt 57-59 6681AG Bemmel 0481-463142 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

Om de dure feestdagen financieel wat te verlichten heeft Top1Toys in Bemmel dit jaar 3 speciale dagen ingesteld waar de Sint goedkoop zijn inkopen kan doen.

En de kortingen zijn niet gering. Naast de kortingen die Top1Toys al op vele artikelen heeft i.v.m. de Sintdagen, krijgen bezoekers van de winkel in Bemmel nog eens een extra korting van 20%!! Voor veel artikelen geldt dus een extra korting bovenop de reeds bestaande. Een Furby, die reeds is afgeprijsd van € 89,99 naar € 79,99, wordt tijdens deze 3 dagen nog eens 20% goedkoper en is derhalve verkrijgbaar voor nog geen € 64!! Ook op alle reeds in de winkel afgeprijsde artikelen geldt tijdens deze dagen een extra korting van 20%.

Dit maakt het voor de Sint zeer aantrekkelijk om tijdens deze 3 dagen een bezoekje te brengen aan de winkel in Bemmel.

Voor de artikelen en prijzen uit het Sintboek kunnen geïnteresseerden, die dit boek nog niet hebben, kijken op de website van Top1Toys en natuurlijk kan het boek ook afgehaald worden in de winkel.

Top1Toys heeft voor deze 3 dagen de voorraad flink verhoogd, maar mocht het toch zo zijn dat een bepaald artikel niet aanwezig is, dan kan deze toch onder de 20%-korting wel besteld worden tegen betaling. Alleen voor multimedia-artikelen kan dit helaas niet.

Zo blijft Top1Toys tijdens de feestmaanden de nummer 1 in speelgoed en zal de winkel in Bemmel voor de Sint ook de goedkoopste speelgoedwinkel zijn.