Vijf jaar Scooters en Motoren Job Loeff

afbeelding

22-09-2013 - Gendt

Job Loeff scooters en motoren Biezenkamp 25E 6691 EJ Gendt 0481-420008 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

GENDT - Op 21 september 2008 opende ‘Scooters en Motoren Job Loeff’ haar deuren. Hiermee ging voor Job Loeff en Patricia Rikken een droom in vervulling. Job Loeff heeft een grote kennis van alle typen motoren, scooters, scootmobielen, brommers et cetera opgebouwd in de ruim 25 jaar die hij werkzaam is in de branche.

Nu, vijf jaar later, is Scooters en Motoren Job Loeff uitgegroeid tot een begrip in de regio. De no-nonsens aanpak op de onderhouds-/reparatieafdeling, het zich steeds meer uitbreidende assortiment onderdelen en accessoires, de flexibiliteit en, zoals gezegd, de grote vakkennis binnen het bedrijf blijken in een behoefte te voorzien. Daarnaast is er nog de shop waar u vakkundig geholpen wordt met de aankoop van motor- en scooteronderdelen en -accessoires, helmen, handschoenen, banden, accu’s, et cetera.

“De vijf jaar zijn voorbij gevlogen en, voor ons gevoel, zijn in 2008 de deuren open en daarna niet meer dicht gegaan”, aldus Job en Patricia. Job en Patricia danken al hun klanten voor de afgelopen vijf jaar en hopen dat zij hun zaak zullen blijven bezoeken. Zij van hun kant, zullen er in ieder geval alles aan doen om hun klanten op een goede en vakkundige manier van dienst te zijn.

Om dit eerste lustrum te vieren organiseren Job en Patricia samen met motorclub MCKO een feestelijke tourrit op zondag 22 september (vertrek vanaf 10.00 uur). Iedere motorrijder, klant of niet, is hiervoor van harte uitgenodigd. Vertrek- en eindpunt is de zaak van Job en Patricia aan de Biezenkamp in Gendt. De route is zowel beschikbaar voor GPS als voor de route rol. Nadere informatie is te verkrijgen via Sjoerd Hendriks (MCKO): (06) 15645845.

Scooters en Motoren Job Loeff is dealer van de gerenommeerde merken Malaguti en Peugeot en is gevestigd aan de Biezenkamp 25E 6691 EJ Gendt. Tel. (0481) 420008 - e-mail info@jobloeff.nl- www.jobloeff.nl