Een spabehandeling tegen verouderende huid voor zowel vrouwen als mannen

afbeelding

29-01-2014 - Bemmel

Anchalee massage salon Deken Dr. Mulderstraat 6b 6681 AB Bemmel 06-57060794 Bekijk onze website Volg ons op Google Plus

Niemand komt er onderuit. Iedereen wordt iedere dag ouder. Dat is bij veel mensen goed te zien aan de huid, onder andere door het vormen van rimpels. Voor degenen die graag een jonger ogende huid hebben, kunnen een afspraak maken voor een behandeling bij Anchalee Massagesalon in het centrum van Bemmel. Ervaar de luxe, het gemak en de voordelen van een anti-verouderende spabehandeling en geniet daarna van een heerlijke gezichts- en hoofdmassage.

Uw huid heeft belangrijke ingrediënten nodig om uw huid te verjongen en rimpels te verzachten. Deze ingrediënten zitten in het behandelproduct en worden in combinatie met gegalvaniseerde (zichzelf aanpassende) stroom afgegeven aan de huid. Voor de behandeling wordt uw huid uiteraard grondig schoongemaakt. Tijdens de behandeling zal eerst het ene gedeelte van uw gezicht worden behandeld, daarna het andere gedeelte. Tussentijds kunt u het verschil tussen het behandelde en niet behandelde gedeelte zien.

Bovengenoemde behandelingen worden voor het grootste gedeelte gegeven aan zowel mannen als vrouwen in een leeftijd van 25 tot 65 jaar die veel aandacht besteden aan de verzorging van hun huid.

Het is mogelijk om bij “veilingen” te bieden op een behandeling!