Vragen

Kan ik online producten bestellen bij mijnvoordeelnieuws.nl?
Nee, de afgebeelde aanbiedingen kunt u uitsluitend kopen/bestellen bij de desbetreffende adverteerder.

Waarom staan niet alle productaanbiedingen van de adverteerder op mijnvoordeelnieuws.nl?
mijnvoordeelnieuws.nl geeft consumenten een overzicht van de meest actuele productaanbiedingen van een ondernemer. De ondernemer is vrij om met meerdere aanbiedingen te adverteren, maar zal doorgaans met één goede aanbieding adverteren.

Waarom staan niet alle ondernemers uit mijn woonplaats op mijnvoordeelnieuws.nl?
mijnvoordeelnieuws.nl is een nieuw initiatief. Alle ondernemers uit uw woonplaats zullen benaderd worden om te adverteren op deze site. De ondernemer is vrij om hier wel of niet mee te doen. De groep ondernemers groeit elke week zodat de bezoekers van mijnvoordeelnieuws.nl elke week van meerdere aanbieders actuele productaanbiedingen aan zullen treffen. Mocht uw favoriete ondernemer er niet bij staan, vernemen wij dat graag zodat wij hem/haar kunnen benaderen.

Ik wil geïnformeerd worden over producten en aanbiedingen waar ik op zit te wachten. Voorziet mijnvoordeelnieuws.nl hierin?
Ja, dat kan,u kunt uzelf aanmelden via de aanmeldbutton op de homepage voor de wekelijkse aanbiedingen van de ondernemer uit uw woonplaats en omgeving. Periodiek krijgt u van mijnvoordeelnieuws.nl een mail met een directe link naar deze aanbiedingen.

Kan ik ook adverteren zonder aanbieding?
Jazeker de ondernemer kan zelf bepalen wat hij/zij op de site plaatst. Sommige zullen met een aanbieding/voordeel en een ander zal alleen met een naamsvermelding en zijn/haar diensten te vinden zijn.

Wie onderhoudt mijn advertentie.
De ondernemer kan zelf, eenvoudig, zijn/haar advertentie aanpassen, de wijzigingen doorgeven aan de medewerkers van mijnvoordeelnieuws, zij zullen deze wijziging dan doorvoeren. Ook kan men een periodiek contactmoment af spreken met mijnvoordeelnieuws, zij zullen u dan tijdig benaderen voor uw wijzigingen.

Ik wil adverteren op mijnvoordeelnieuws.nl, kan dat?
Mijnvoordeelnieuws.nl is een website met actuele en relevante aanbiedingen voor consumenten. Bedrijven/instellingen die via mijnvoordeelnieuws.nl producten en/of diensten willen promoten kunnen hiervoor contact met ons opnemen via het menu "adverteren" of bel 0481-464770